Az MT-H lézertisztító munkaállomásokhoz nem szükséges vegytisztító oldat, homok, jég vagy egyéb fogyóeszköz. A lézertisztítás ökológiailag semleges folyamat.

MT-H IMPULS lézertisztítók

Az MT-H fiber lézeres berendezések könnyedén megtisztítják a munkadarabokat a legkeményebb rozsdáktól, portól, oxidoktól, lerakódásoktól, olajoktól és festékektől. Alkalmazható bizonyos, fém, kerámia, kő és beton felületek tisztítására.
A lézerüzem beállítható automata vagy manuális üzemmóddal. A fókusz kézi beállításának előnyeként a nehezen hozzáférhető helyek is tisztításra kerülnek továbbá a hegesztési varratok előtisztítása is könnyedén elvégezhető.
Összességében elmondható, hogy a berendezés még a belső íves nehezen hozzáférhető helyek kezelését is könnyedén, probléma nélkül elvégzi.

Jellemzők

Impulzus üzemű gép mely elsődlegesen a kényes illetve méretpontos felületek tisztításához használható. Jellemzően olyan munkadarabokhoz alkalmazható ahol elsődleges szempont az alapfém felület károsodás mentes tisztítása (pl. motoralkatrészek, mechanikai elemek, öntősablonok, stb.).

A tisztítást követően a korrózió/bevonat/szennyeződés alatti alapfelület nyerhető vissza.

ModellMT-H AIO IMPULS LÉZERTISZTÍTÓ GÉP
Teljesítmény100W | 200W | 300W | 500W | 1000W |
Áramellátás220V ± 10%, 380V ± 10% 50 / 60Hz AC
Kábel hosszúság8m, 10m *egyedi méretben is
Lézersugár szélesség10-300mm *modell függvényében
Teljesítmény szabályozási tartomány10-100 (lépésekben)
Középhullámhossz1064-1070 nm *modell függvényében
Hűtésfolyadék
Lézerfej modelllineáris és/vagy mozgó alakzat tisztító *modell függvényében
Lézerfej súlya1,65 – 5kg *modell függvényében
Gép méret1180mm×730mm×1280mm
Gép súly180-250 KG

MT-H GENESIS lézertisztítók

Jellemzők

Érintkezés nélküli tisztítás, folyamatos üzemtípusú nagy teljesítményű lézerforrásokkal szerelve.

Könnyű egykezes lézerfejjel, a gépkabinet tetjén zárható felső rekesszel. A gépet levehető vertikális kezelőkábeltartó konzollal szállítjuk mely segíti az elakadásmentes használatot valamint a lézerfej könnyebb mozgatását is. A géptest oldalán külön pisztolytartó konzol került kialakításra. A felső rekeszben az összes kábel és egyéb segédeszközök is elhelyezhetők.

Rozsdamentesítésre, festékeltávolításra alkalmazható főleg olyan munkadarabokon ahol a tiszítást követően bevonatolással látják el a felületet. (pl. járműalvázak, autófelnik, épület acélszerkezetek, szűrke és gömgrafitos öntvény termékek, stb.). Ideális választás hegesztési varratok elő és utókezeléséhez, revétlenítésre.

ModellMT-H AIO GENESIS LÉZERTISZTÍTÓ GÉP
Teljesítmény1000W | 1500W | 2000W | 3000W
Áramellátás220V ± 10%, 380V ± 10% 50 / 60Hz AC
Kábel hosszúság8m, 10m *egyedi méretben is
Szkennelési szélesség10-300mm *modell függvényében
Teljesítmény szabályozási tartomány10-100 (lépésekben)
Középhullámhossz1080nm
Hűtésfolyadék
Lézerfej típuslineáris és/vagy mozgó alakzat tisztító *modell függvényében
Szkennerfej súlya1,65 – 5kg *modell függvényében
Gép méret1180mm×730mm×1280mm
Gép súly180-250 KG

Többdarabos folyamatosan változó raktárkészlet

Különböző teljesítményszintek – megrendelés esetén várakozás nélküli kiszolgálás – nagymennyiségű kopó és főalkatrész ellátás – műszaki támogatás

A lézertisztító gépekről röviden

Lézertisztító gépek az Ön igényei szerint!

lézertisztító gépek segítségével a fém felületek tisztítása nem csak hatékonyabb, de egyszerűbb és gyorsabb is. Napjainkban már számtalan vállalkozás használja ezeket a berendezéseket, méghozzá elégedettséggel, és a számuk napról napra növekszik. 

Kínálatunkban többféle lézertisztító gép is megtalálható, melyek teljesítményükben különböznek egymástól, hiszen mindenkinek másra van szüksége: 100-tól egészen az 1000 Wattos teljesítményszintig öt modell közül lehet választani. Lézertisztító gépeink kiváló minőségűek, a legmodernebb technológiai szintet képviselik, ár-érték arányuk pedig kiemelkedően jó, így mindenképp megéri üzembe állítani egyet az Ön vállalkozásában is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a lézertisztító gépek iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket! Ha kérdése lenne berendezésinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A lézertisztítás előnyei

lézertisztításlézertisztítás számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos felülettisztítási módszerekkel szemben, amelyek segítik vállalkozása korszerűbb, hatékonyabb működését!

Az egyre szigorodó környezetvédelmi szabályok és az emelkedő minőségi követelmények komoly terheket rónak a vállalkozásokra, ami hosszú távon hatással lehet a termékek árára, és ez ronthatja a versenyképességet. A lézertisztítás nem csak környezetkímélő felülettisztítási módszer, hanem mindösszesen egyszeri beruházási költséggel jár. Rövid időn belüli megtérülés érhető el, mivel nincs szükség vegyszerekre egyéb mechanikai eszközökre és nagy mennyiségű munkaerőre. A folyamat pedig rendkívül gyors, így javul a termelékenység, ami hosszú távon nagyobb nyereséget is garantál a vállalkozások számára. A technológia alkalmas rozsda, olaj, zsír, grafit, különböző oxidációk, festékek és bevonatok eltávolítására, továbbá nyers fém alapanyagok revétlenítésére is! 

Amennyiben lézertisztító berendezést szeretne vásárolni, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és adja le rendelését!

Érdeklődjön kötelezettségmentesen termékeink iránt