Vágógépek nagy teljesítményre tervezve

Mi a közös az Industrial és a Bevel vágógépekben? Mindegyik olyan ipari berendezés, ami a lézervágó gépek felső kategóriáját képviseli.

Különféle fémek megmunkálásához többféle gépet is használnak, szerepet kap a lézervágó, a szögvágó és a jelölőgép is. A lézervágó, szögvágó és a jelölőgép hasonló technológiát alkalmaz, mert mindegyik gép a lézertechnológia előnyeit használja ki.

A lézersugarakkal precíz munka készül, csupán pontos beállítás kérdése, hogy egy munkaanyag milyen méretet kap vagy milyen mennyiségben készül vágás. Ki kell emelni az új fejlesztésű szögvágót, ami 0-45 fok között képes alakzatokat kimetszeni a fém anyagból.

A vágógépek ipari változatait azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik nagy teljesítményű gépeket szeretnének működtetni. Az átlagon felüli teljesítmény garantálja az egyenletes munkát, a nagy mennyiségű munkadarab vágását.

Érdemes tőlünk vásárolni, mert egyedi projektárat biztosítunk partnereinknek. Minden egyes gépünk professzionális berendezés, meggyőző műszaki jellemzőkkel, amivel magas színvonalú munka végezhető. Gépeink megfelelnek a hatályos, EU-s előírásoknak, amikhez alkatrészellátást is biztosítunk.