Lézeres hegesztőgép: miért jobb, mintz bármelyik hagyományos eszköz?

A hegesztőgép lézeres technológiával jobb – de miért? Az alábbiakban ezt a témát járjuk körbe.

A lézeres hegesztés számos előnnyel rendelkezik a hagyományos hegesztési módszerekhez képest. Először is, a lézeres hegesztés rendkívül precíz. A lézer fókuszált és koncentrált hőt biztosít, így a hegesztési zóna nagyon kicsi és pontos. A pontos intervallumok között szabályozott intenzív hűtés tartósságot biztosít a gép főegységeinek és lehetővé teszi az optimális hegesztési paraméterek használatát a munkadarab anyagának és vastagságának függvényében. A lézeres hegesztés kevesebb hőt ad át a környező anyagnak, mint a hagyományos hegesztési módszerek, aminek eredményeként csökkenthetőek a torzulások, anyagdeformációk. A lézeres hegesztés gyors eljárás, könnyen automatizálható és hosszútávú technológia.

Az MT-H AIO és WORKSHOP berendezések magyar nyelvű kezelőszoftverrel rendelkeznek és a hegesztési rendszerparamétereket programcsomagokban kezelik.

Önnek nincs más teendője mint, hogy kiválasztja az alapanyag fajtát a hozzátartozó anyagvastagságot és kezdheti is a hegesztést!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a lézeres hegesztőgépekkel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni termékeinket, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!