Jelölőgépekkel tiszta munka készül!

Jelölőgépet válasszon a Morntech fiber lézeres modelljei közül! A jelölés nemcsak precíz, hanem igényes is lesz, ha ezeket az eszközöket használja hozzá!

A Morntech lézergépeivel az alkatrészeken végzett jelölés a tervekben meghatározott részleteket kap. A jelölőgép nagy sebességgel képes dolgozni, pontos jelölést készít. Több fajta modell is elérhető a lézergépek közül, mindegyikkel minőségi munka készül. Fémek, valamint nemesfémek jelölésére képes gépekkel a karakterek kivitelezése egyszerű, a jelölés pedig tartós lesz.  Igényes, jól beazonosítható, szép jelölés készül. A jelölőgépek olyan kialakítást kaptak, hogy alkalmazkodni tudjon a gépkezelő a munkadarabok helyzetéhez és méretéhez is.

A Morntech kiemelkedő minőségben tervez és gyárt olyan fiber lézeres gépeket, amiket a gyártási folyamatokban hatékonyan lehet alkalmazni. A jelölőgépei mellett a Morntech hegesztőgépeit vagy tisztítógépeit is érdemes megismerni! Keressen minket bizalommal további információkért az elérhetőségeink bármelyikén!