Jelölőgépek és lézeres berendezések gyártási folyamatokhoz

Jelölőgépek a Morntech fiber lézeres termékcsaládjából! A gyártási folyamatok hatékonyabbak lesznek korszerű berendezések használatával!

Az ipari lézergépekbe megéri beruházni, mert ezeknek a berendezéseknek a használata gyors, ugyanakkor minőségi munka megvalósításában segít. A jelölőgépek is ebbe a kategóriába tartoznak a Morntech gépei közül. A fiber lézeres jelölőgépek szilárdtestlézeres technológiával dolgoznak. A gravírozást nagy sebességgel képesek elvégezni a fiber lézeres jelölőgépek, a használatuk ideális kisebb anyagvastagsághoz. Az ipari lézergépekkel olyan anyagokon lehet jelölést elvégezni, mint amilyen az alumínium, a réz, a galvanizált acél vagy a bronz, több iparágban is hatékonyan alkalmazhatóak.

A fiber lézeres berendezések a Morntech termék portfóliójából megvásárolható modellek. A jelölőgépek, hegesztők és tisztítógépek egy kiszámíthatóbb gyártást tesznek lehetővé. A termékekről tudjon meg többet, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a honlapunkon megadott elérhetőségeken!