Rozsdamentesítés hatékonyan!

rozsdamentesítés többféle módon is megoldható, így például folyadékokkal, mechanikai úton, például homokszórással, vagy lézerrel. Ez utóbbi rozsdamentesítési módszer a leghatékonyabb és leggyorsabb, ráadásul teljes mértékben sérülések nélkül végezhető el, hiszen a lézersugár nem hagy nyomot a munkadarab felületén.

Rozsdamentesítésre számos okból lehet szükség, ám kiemelten fontos bevonatolás előtt elvégezni. A bevonat alatt ugyanis a rozsda észrevétlenül dolgozik tovább, ami az alkatrész meggyengüléséhez és töréséhez vezethet, míg a teljesen megtisztított és rozsdamentesített felületre felvitt védőréteg képes garantálni a rozsdásodás újbóli megjelenését. Amennyiben az Ön munkájához is elengedhetetlen a munkadarabok 100%-os rozsdamentesítése, forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon lézertisztító berendezést!

Ha felkeltettük az érdeklődését a rozsdamentesítés legkorszerűbb módja iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!