Lézertisztítás: a felület előkészítésének legkorszerűbb módja

A fém munkadarabok tökéletes megtisztítása nem csak időigényes, de meglehetősen nehéz feladat is. A folyamatot számos módon lehet felgyorsítani, de egyik sem olyan hatékony és gyors, mint a lézertisztítás.

lézertisztítás segítségével bármilyen fémfelület megtisztítható a rá rakódott szennyeződésektől, mint például a portól, olajoktól, zsíroktól, akár festékektől, sőt a rozsdától, vagy egyéb korróziótól is. A lézertisztítás ráadásul nem csupán a fémek esetében lehet megoldás a tisztítási munkafázis kiváltására, hanem műanyag, kerámia, üveg, kő és beton felületeknél is.

lézertisztításra alkalmas berendezések többfélék is lehetnek a gyártósorba integrált berendezésektől kezdve egészen a kisebb méretű, hordozható eszközökig, így minden felhasználási területre meg lehet találni a megfelelő típust.

Amennyiben Ön is szeretné felgyorsítani a gyártási folyamatokat, vásároljon lézertisztító berendezést tőlünk! Tekintse meg az elérhető típusokat, illetve szolgáltatásainkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!